Om oss

Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Profilering.nu drivs av IB ProfilReklam och jobbar mot företag, föreningar och organisationer. Vi hjälper företag att SYNAS med rätt typ av profilkläder och reklamartiklar, allt från tshirts, pikéer, jackor till pennor, godis, USB-minnen ..... Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå !

Sortimentet

På vår hemsida hittar du en del av vårt sortiment men vi har mycket mer som vi kan erbjuda! Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Hittar ni inte det ni söker, låt oss hjälpa er!

Kunder

Vi jobbar med företag som finns i olika branscher och i olika storlekar! Det är en utmaning varenda gång! Så underbart att kunna hitta rätt typ av profilprodukt till rätt bransch och få nöjda kunder som återkommer!

Allmänna villkor

Vi jobbar endast mot företag, föreningar och organisationer.

Vi skickar alltid en orderbekräftelse samt ett tryckkorrektur för godkännande och ordern blir bindande när vi får in godkännandet skriftligt via mail.

Priser
Frakt och moms tillkommer på samtliga priser.

Betalningsvillkor
Företag, myndigheter och organisationer har 20 dagars betalningsvillkor efter godkänd kreditvärdering. Om det önskas längre betalningsvillkor, kontakta oss innan ordern läggs in.

Frakt
Leveranser går att få uppdelad på flera adresser men fraktkostnad tillkommer för respektive adress.

Ångerrätt
Ingen ångerrätt på beställda produkter efter att orderbekräftelse samt tryck/ brodyr korrektur godkänts.

Returrätt
Märkta och öppnade/använda produkter kan inte returneras. Det är kundens ansvar att kontrollera orderbekräftelse och korrektur som sänds av oss är korrekt. Däremot felaktigheter som avviker från orderbekräftelse eller korrektur äger kund rätt att returnera. Vid felaktigheter på produkten måste detta påpekas inom 5 dagar från mottagandet. Kontakta oss alltid innan ni returnerar.

Varuprov
Varuprover kan skickas mot en kostnad. För mer info, skicka oss gärna en förfrågan.


Korta fakta

Bolagsnamn
IB ProfilReklam
Telefonnummer
0709-480465
E-postadress
info@profilering.nu